Το Ypanema Seaside Food & Drinks πρόκειται να συμμετάσχει στο γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Loutraki που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου. Το φεστιβάλ αυτό, που αποτελεί θεσμό για το Λουτράκι, φιλοξενεί μερικούς από τους πιο διακεκριμένους σεφ και τα πιο γνωστά καταστήματα εστίασης, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία γαστρονομίας και πολιτισμού.

Το Ypanema Seaside Food & Drinks έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη μαγευτική του τοποθεσία, την άψογη εξυπηρέτηση και τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα, προσφέροντας στους επισκέπτες του στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και διασκέδασης δίπλα στη θάλασσα. Με το κομψό και μοντέρνο του ντεκόρ, την επιλεγμένη μουσική και το εκλεκτό μενού, το Ypanema έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός όλων.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Taste of Loutraki, το Ypanema Seaside Food & Drinks θα παρουσιάσει μια σειρά από γαστρονομικές δημιουργίες που αναδεικνύουν την τοπική κουζίνα με μια σύγχρονη πινελιά. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά πιάτα που συνδυάζουν παραδοσιακές συνταγές με καινοτόμες τεχνικές, φτιαγμένα από φρέσκα, τοπικά υλικά.

Πιο αναλυτικά το μενού που θα παρουσιάσει το Ypanema Seaside Food & Drinks είναι το ακόλουθο:

  • ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

Δροσερά φύλλα σπανακιού με φρέσκο κρεμμύδι, άνηθο, μαϊντανό, γραβιέρα, φέτα και τραγανό φύλλο κρούστας με σουσάμι

 

  • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΓΙΑΝΑΣ

Με κατίκι Δομοκού σε παραδοσιακό προζυμένιο ψωμί

 

  • ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Κοτόπουλο ελ. Βοσκής, πατάτες φούρνου με τοπικά μυρωδικά, Κορινθιακή σταφίδα & ελαιόλαδο Περαχώρας

 

  • ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦΙ

Με φιστίκια Αιγίνης

 

Συνοδεύεται με ερυθρό κρασί Νεμέας.

 

***

  • SPINACH SALAD WITH CHEESE

Cool spinach leaves with spring onion, dill, parsley, graviera cheese, feta cheese and crispy sesame crust

 

 

  • TRADITIONAL KAYANAS

With Katiki Domokou cheese on traditional sourdough bread

 

 

  • KLEFTIKO PERACHORAS

Free Range chicken, baked potatoes with local herbs, Corinthian raisins & Perachora’s olive oil.

 

 

  • EKMEK KATAIFI

With pistachios

 

Accompanied with Nemea red wine.