Καλοκαιράκι, ήλιος, θάλασσα, χαλαρή διάθεση αλλά και πολλές ευκολίες! Καλώς ήρθατε στο Ypanema Seaside Food & Drinks, ο προορισμός για όσους θέλουν να απολαύσουν την καλοκαιρινή άνεση στο έπακρο.

  • Μοναδική παραλία με άνετες ομπρέλες και ξαπλώστρες.
    Ξεκινήστε τη μέρα σας στην μοναδική παραλία μας, όπου σας περιμένουν άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες. Αφήστε το προσωπικό μας να σας περιποιηθεί με δροσερά ροφήματα και σνακ, ενώ απολαμβάνετε τον ήχο των κυμάτων και την αλμύρα της θάλασσας.

 

  • Εστιατόριο για ποιοτική εστίαση.
    Kάντε ένα διάλειμμα από το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία και ανακαλύψτε την εξαιρετική κουζίνα μας με ιδιαίτερες, Μεσογειακές γεύσεις. Το εστιατόριό μας προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει. Από δροσιστικές σαλάτες και ζουμερά κρεατικά μέχρι και εκλεπτυσμένα επιδόρπια, κάθε μπουκιά είναι μια γιορτή γεύσεων.

 

  • Beach Bar με ιδιαίτερα cocktails
    Για εκείνους που αγαπούν τα ιδιαίτερα cocktails, το beach bar μας είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης. Οι έμπειροι bartender μας δημιουργούν δροσιστικά cocktails που θα σας ταξιδέψουν σε εξωτικούς προορισμούς.

 

  • Γήπεδο Beach Volley, Beach Soccer & Beach Tennis
    Για τους δραστήριους επισκέπτες μας, το Ypanema Seaside Food & Drinks, διαθέτει γήπεδα beach volley, beach soccer και beach tennis, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να αναμετρηθείτε με φίλους με θέα το γαλάζιο της Λιμνοθάλασσας Ηραίου.

 

  • Ευρύχωρος και Δωρεάν χώρος parking & Δωρεάν wi-fi
    Και μην ανησυχείτε για το πάρκινγκ. Στο Ypanema Seaside Food & Drinks, έχουμε φροντίσει να υπάρχει ευρύχωρος και δωρεάν χώρος στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες μας. Επιπλέον, μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας χάρη στο δωρεάν wi-fi που προσφέρουμε σε όλη την έκταση του χώρου μας.

 

Ετοιμάστε τα αντηλιακά σας, φορέστε τα μαγιό σας και ελάτε να ζήσουμε μαζί το πιο αξέχαστο καλοκαίρι!